Voordelen van een VIP-lidmaatschap

Marktanalyse

De technische-analisten van CoinAcademy zijn dagelijks de gehele crypto-markt aan het analyseren om kansen te vinden met zo min mogelijk risico en een zo hoog mogelijk rendement.

Hierin geven we aan op welke momenten in te stappen, en op welke punten winst te nemen.
Deze analyses worden uiteraard gedeeld indien u VIP bent.

Nieuwsanalyse

De analisten van CoinAcademy zijn dagelijks al het nieuws aan het analyseren wat er in de Cryptocurrency wereld gebeurd, zo bent u altijd op de hoogte van het actuele nieuws.

Wat we hebben gemerkt in de afgelopen jaren is dat nieuws omtrent crypto niet altijd betrouwbaar is en er vaak vanuit een eenzijdige invalshoek informatie gegeven wordt.
CoinAcademy analyseert het nieuws op een neutrale manier en zal altijd zorgvuldig met
actuele informatie om gaan.

Signalen

Er worden dagelijks diverse signalen gegeven, van korte termijn tot lange termijn.
Deze coins worden ten uiterste geanalyseerd voordat deze gedeeld worden.

Een voorbeeld is als er een bepaald evenement aankomt voor een munt.
Zo kan je bijvoorbeeld instappen voordat het nieuws uitkomt, en de coin dus mogelijk gaat stijgen.

Vaak als een coin een grote "hype" heeft, bent u al te laat met het aanschaffen hiervan,
wat vaak resulteert in een verlies.

Mentorschap

De specialisten van CoinAcademy zijn dag en nacht actief in de chat.
Hier kunt u elke willekeurige vraag stellen aan het CoinAcademy team.

Dit kan gaan tot het advies in een bepaalde trade stappen tot het nader uit leggen van risk-management.
Zelf kunnen wij uw eventueel remote helpen om het exchange platform uit te leggen.

Actieve community van handelaren

Naast dat u heel veel leert bij CoinAcademy, komt u ook in contact met overige handelaren die het zelfde einddoel hebben als u: Zo een hoog mogelijk rendement behalen.

Wekelijkse crypto-nieuwsbrief

Wekelijks ontvangt uw de CoinAcademy nieuwsbrief, deze nieuwsbrief bevat onder andere
een week-overzicht van de crypto-markt.
Daarnaast worden er technische en fundamentele analyses geplaatst, belangrijke ontwikkelingen en mogelijk nieuws.

Wij van CoinAcademy verdiepen ons in de virtuele valuta’s sinds 2013. Vanaf het begin van de zogeheten crypto-revolutie geloven wij in het systeem en de achterliggende waarden erachter.

In 2017 is gebleken dat veel mensen over de hele wereld erg geinteresseerd zijn in de techniek en de nieuwe vorm van valuta. In de afgelopen 5 jaar is de totale waarde van de crypto markt van tientallen miljoenen naar honderden miljarden gestegen!

CoinAcadamy is opgericht met als doel om onze ervaringen te delen en u zo goed mogelijk te informeren. Of uw nu een beginner of relatief ervaren bent op het gebied van Cryptocurrency maakt niet uit, ons cursusmateriaal zal uw van A tot Z informeren en uw alles leren wat u moet weten over de markt en de digitale valuta's. Naast ons educatieve pakket zullen we uw voorzien van belangrijk nieuws en updates, analyseren wij coins met potentie en geven wij all-round advies.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van CoinAcademy!

Welkom bij CoinAcademy's

VIP LIDMAATSCHAP

Ontdek de voordelen van ons Lidmaatschap

Voordelen van een VIP-lidmaatschap

Marktanalyse

De technische-analisten van CoinAcademy zijn dagelijks de gehele crypto-markt aan het analyseren om trades te vinden met zo weinig mogelijk risico en een zo hoog mogelijk winstpercentage.

Hierin geven ze aan op welke momenten in te stappen, en op welke punten winst te nemen. Deze analyses worden uiteraard gedeeld indien u VIP bent.

Nieuwsanalyse

De analisten van CoinAcademy zijn dagelijks al het nieuws aan het analyseren wat er rond crypto gebeurd. Zo weet u direct wat er speelt in de markt.

Vaak wat er is gemerkt, dat officiele nieuwssites zoals nu.nl, Telegraaf vaak enkele dagen pas later komen met het nieuws. Dit komt omdat hun nieuwsartikelen door meerdere mensen geverifieerd moet worden.

Signalen

Er worden dagelijks diverse signalen gegeven, van korte termijn tot lange termijn. Deze coins worden ten uiterste geanalyseerd voordat deze gedeeld worden.

Een voorbeeld is als er een bepaald evenement aankomt voor een munt. Zo kan je bijvoorbeeld instappen voordat het nieuws uitkomt, en de coin dus gaat stijgen.

Vaak als een coin een grote "hype" heeft, bent u al te laat met het aanschaffen hiervan, wat resulteert in een verlies.

Mentorschap

De specialisten van CoinAcademy zijn dag en nacht actief in de chat. Hier kunt uw elke willekeurige vraag stellen aan een van onze specialisten.

Dit kan gaan tot het advies in een bepaalde trade stappen tot het nader uit leggen van risk-management. Zelf kunnen wij uw eventueel remote helpen om het exchange platform uit te leggen.

Actieve community van handelaren

Naast dat uw heel veel leert bij CoinAcademy, komt u ook in contact met overige handelaren die het zelfde einddoel hebben als u: Zo een hoog mogelijk rendement behalen.​

Wekelijkse crypto-nieuwsbrief

Naast dat uw heel veel leert bij CoinAcademy, komt u ook in contact met overige handelaren die het zelfde einddoel hebben als u: Zo een hoog mogelijk rendement behalen.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft uw vragen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van CoinAcademy!

Close Menu